Clatita, mic dejun

de vickyduta in Aperitive / Garnituri, 24 Noi 2010 | 9121 vizualizari

 

Deoarece am mancat aceasta clatita la matusa mea Alys de mai multe ori m-am hotarat sa o incerc si eu acasa si am fost super incantata de ceea ce mia iesit, este un mic dejun foarte satios si consistent.

 

INGREDIENTE

  • aluat de clatite(din apa minerala, ou, faina si un praf de sare)
  • - rosii pisate
  • - branza topita
  • - sunca, kaizer
  • - ardei
  • - ceapa
  • - cascaval
  • - sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatita, mic dejun:

Sunca si kaizerul se taie cubulete, ceapa si ardeiul se toaca marunt, cascavalul se da pe razatoare.

Aluatul de clatite se pregateste si el, se ia o tigaie (eu am de la tefal special de clatite) de teflon se lasa putin sa se incinga si se pune jumatate de polonic de aluat de clatite, sa fie mai subtire pentru a se coace bine si sigur. Imediat ce am pus aluatul se pune sos de rosii cu bucatele de rosii, ceapa, ardeii, sunca, kaizerul si branza topita. Cascaval ras, se lasa sa se rumeneasca binisor si apoi se intoarce cu paleta.Se lasa sa se faca bine, trebuie sa fie coapta in interior foarte bine, se lasa la foc mic 5-7 minute. trebuie sa fim foarte atente caci se coc foarte repede.

Va asigur ca este o bunatate. Va doresc pofta buna.

TIPS-URI

1

Se serveste calda alaturi de un sos de maioneza, un delicu divin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatita, mic dejun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

vickyduta 1

27.11.2010, 22:39

Este super buna, acum na gusturile nu se discuta, eu o ador.

elena1988 1

04.03.2011, 15:40

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura Sfintiilor Constantin si Elena

ieri la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

 Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

Papanasi cu branza si cocos

pe 19.05 la 16:37

TOP
utilizatori

oanapl

3564 puncte

Constelatialeu

1651 puncte

dantes

1646 puncte

Bya Ralu

1303 puncte

mirela0911

1250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pate de gasca si rata