Clatite americane (2)

de Lau in Dulciuri, 22 Mar 2012 | 2338 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua mari
  • 120 g faina
  • 140 ml lapte
  • 1 lingurita praf de copt
  • 10 linguri zahar
  • 1 praf de sare
  • zeama de la o portocala
  • coaja de portocala
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite americane (2):

Albusurile se bat spuma cu 1 praf de sare.


Galbenusurile le mixam cu zaharul pana se topeste, adaugam laptele si faina amestecata cu praful de copt, adaugam albusurile spuma si restul de ingrediente si amestecam cu o lingura.


Incalzim o tigaie si o ungem cu ulei. Cand s-a incalzit uleiul laduagam 1 polonic din compozitie si cand face gauri deasupra o intoarcem.


Eu am facut si in forme de rata, am pus in mijloc jumatate de polonic cu compozitie si cand a inceput sa faca gauri am luat forma si am intors.


Am servit cu inghetata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite americane (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

alba_zori 1

23.03.2012, 23:13

ce draguta ratusca,si buna

naomy 1

24.03.2012, 00:13

ce super idee,am sa incerc si eu si ce bune

Lau 1

24.03.2012, 09:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Vatruski - reteta traditional ruseasca de bascute cu branza