Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
cand am vazut prima oara reteta asta am murit de pofta, reteta am de vazut-o la gabi_d :) am modificat putin cantitatile
din 2 oua, faina , o lingura de zahar se fac 6 clatite.
Branza se amesteca cu un ou ,zahar si zahar vanilat dupa gust., cu aceasta compozitie umplem clatitele.
batem 3 galbenusuri impreuna cu 3 linguri de zahar, zahar vanilat si smantana. amestecul rezultat se toarna peste clatite puse una langa alta intr-un vaz uns cu ulei ( in cazul meu )
Albusurile ramase se bat spuma cu 2-3 linguri de zahar.
bezeaua se pune deasupra, peste clatitele innecate in sos si se baga la cuptor pt. aproximativ 20 minute
preincalziti cuptorul si lasati-l usor intredeschis cat timp sunt clatitele.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult