Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Se amesteca porumbul cu tot cu apa in care a fost conservat cu faina, ouale, chiliul tocat, branza cottage si ceapa verde taiata rondele. Se adauga treptat laptele pana se obtine o compozitie usoara. Se adauga sare si piper.
Se incalzeste o tigaie non-aderenta la foc mediu. Se prajeste o fasie de bacon pana devine crocanta. Se adauga cate o lingura de compozitie si se aplatizeaza usor. Se prajesc cate doua clatite odata. Se decojeste o banana, se taie longitudinal si se adauga in tigaie. Se prajeste totul pe ambele parti pana devin aurii. Se aseaza pe o farfurie.
Se procedeaza la fel cu restul ingredientelor.
Se servesc fierbinti cu sos picant si sirop de artar.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult