Clatite cu branza de vaci la cuptor

de MIUTA in Dulciuri, 28 Iul 2011 | 3522 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 500 ml lapte
  • faina alba de grau
  • 1/2 praf de copt
  • coaja de lamaie
  • 3 linguri suc de lamaie
  • 1 esenta de vanilie
  • sare
  • 300 g branza de vaci
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 50 g zahar tos
  • 100 g stafide
  • 500 ml iaurt
  • 200 ml smantana
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu branza de vaci la cuptor:

Se fac clatitele din 3 oua, lapte, praful de copt stins in sucul de lamaie, coaja de lamaie, esenta de vanilie, putina sare si faina atat cat sa fie un aluat de consistenta unei smantani groase. Se fac clatitele si se lasa intr-o farfurie pana pregatim crema si sosul.


Se amesteca branza de vaci cu zaharul tos, zaharul vanilat, 2 oua si stafidele. Cu aceasta compozitie se umplu clatitele si se aseaza intr-un vas de yena.


Se amesteca smantana, iaurtul si 3 oua. Se adauga un praf de sare si se bate cateva minute cu un tel. Se toarna peste clatitele asezate in vasul yena si se da la cuptor pana se rumenesc frumos.


Se pot servi cu sirop de visine sau cu diferite toppinguri.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza de vaci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Ubulika 1

29.07.2011, 08:54

dementiale

Cris2711 1

31.07.2011, 13:20

asa este

adry88 1

08.08.2011, 10:29

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu branza dulce