Rulada cu mascarpone si merisoare

de epurasha2bb in Dulciuri, 3 Iun 2010 | 2420 vizualizari

 

racoroasa

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri mascarpone,
  • 1 lingurita de miere,
  • zahar pudra,
  •  dulceata de meriosoare,
  • 1 lingurita de unt
  • un ou batut,
  • o lingura de smantana,
  • o lingura de faina,
  • 2 pliculete de zahar vanilinat,
  • 1 fiola esenta de vanilie,
  • 1 lingurita amidon
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu mascarpone si merisoare:

Se face o clatita mai groasa din:un ou batut, o lingura de smantana,o lingura de faina,2 pliculete de zahar vanilinat,1 fiola esenta de vanilie, 1 lingurita amidon.Apoi se coace in tigaia unsa cu unt, eu am folosit Doubletta.


Apoi amestecati 1/2 pahar de crema de branza cu smantana Apetito, cu crema mascarpone si cu margarina cu o lingurita de miere. Ungeti clatita racita.Apoi deasupra cremei punet cu lingurita dulceata de merisoare(merisoarele sunt foarte bune pentru stimularea circulatiei sangelui,sunt putin acrisoare).


Rulati cu grija si dati la rece.Apoi taiati rulouri si le serviti pudrate cu zahar si cu frunze de busuioc sau menta drept decor.Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

asteptati putin sa stea la rece rulada si apoi taiati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu mascarpone si merisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

silvi0ara 1

03.06.2010, 19:45

Ce bune sunt merisoarele,si combinatia ta este tare buna.

Ina 1

03.06.2010, 19:58

edevarul e ca la epurasha si daca nu-s la linie, tot face un aranjament deosebit Felicitari pentru tot!

nadina73 1

03.06.2010, 23:33

super mariana ,ami ai ca pornesc la tine 5 furcu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă cu frisca