Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
compozitie
umplutura
Faina se cerne si se amesteca cu ouale batute sare si putin lapte.Laptele se adauga treptat pana obtinem o compozitie omogena
Tigaia se unge cu ulei si se incinge bine ,apoi se toarna un polonic din compozitie pentru o foaie de clatita care se intinde pe toata suprafata tigaii prin miscarea acesteia.
Cand foaia de clatita s-a rumenit pe o parte o intoarcem pe cealalata parte pentru a se rumeni si pe cealalta parte.,cand s-a rumenit se intinde pe o farfurie intinsa.
Branza de vaci se amesteca cu ouale ,sarea coaja de lamaie zaharul si zaharul vanilat.
Cu aceasta compozitie se umple fiecare foaie de clatita dandu-i forma de rulou.Se pun intr-o tava si se toarna smantana peste ele,mai adaugam si cateva stafide se dau la cuptor pentru 20 minute.
Cand le scoatem de la cuptor se rade deasupra ciocolata peste ele
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult