Clatite cu brinza dulce si smintina, la cuptor

de Sidy in Dulciuri, 26 Iul 2010 | 17769 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru clatite, aveti nevoie de
  • 2 oua,
  • 100 ml ulei ,
  • 400 gr faina,
  • un strop de sare si
  • 700 ml apa minerala.
  • Pentru umplutura :
  • 500 gr brinza de vaca,
  • 300 ml smintina ,
  • 2 oua,
  • 50 g stafide,
  • coaja rasa de la o lamiie,
  • 1 plic zahar vanilat si
  • zahar tos, dupa gust.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu brinza dulce si smintina, la cuptor:

Clatitele se fac dupa metoda obisnuita. Intre timp preparam crema de brinza la care adaugam si stafidele care au fost inmuiate in prealabil , in apa.

Crema se amesteca bine si apoi cu lingura , punem din compozitie pe clatita,rulam clatita, cu crema si o punem intr-un vas Yena uns cu unt .
Dupa ce am aranjat primul rind, adaugam peste el , smintina .Rulam apoi clatitele pentru cel de-al doilea rind, pe care le asezam invers decit primele .

Dupa ce am terminat si rindul acesta , adaugam smintina. Facem atitea rinduri, cite avem nevoie.

Dupa ce am terminat de aranjat clatitele le introducem in cuptorul preincalzit. Le lasam acolo pina cind prind o crusta frumoasa deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu brinza dulce si smintina, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

jolygina 1

28.07.2010, 22:48

si eu fac imi plac

deyutzky 1

15.12.2012, 18:35

imi plac

Sidy 1

16.12.2012, 07:03

Sunt delicioase....parerea mea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert placinta dobrogeana cu branza dulce