Clatite cu brinza dulce si smintina, la cuptor

de Sidy in Dulciuri, 26 Iul 2010 | 11713 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru clatite, aveti nevoie de
  • 2 oua,
  • 100 ml ulei ,
  • 400 gr faina,
  • un strop de sare si
  • 700 ml apa minerala.
  • Pentru umplutura :
  • 500 gr brinza de vaca,
  • 300 ml smintina ,
  • 2 oua,
  • 50 g stafide,
  • coaja rasa de la o lamiie,
  • 1 plic zahar vanilat si
  • zahar tos, dupa gust.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu brinza dulce si smintina, la cuptor:

Clatitele se fac dupa metoda obisnuita. Intre timp preparam crema de brinza la care adaugam si stafidele care au fost inmuiate in prealabil , in apa.


Crema se amesteca bine si apoi cu lingura , punem din compozitie pe clatita,rulam clatita, cu crema si o punem intr-un vas Yena uns cu unt .

Dupa ce am aranjat primul rind, adaugam peste el , smintina .Rulam apoi clatitele pentru cel de-al doilea rind, pe care le asezam invers decit primele .


Dupa ce am terminat si rindul acesta , adaugam smintina. Facem atitea rinduri, cite avem nevoie.


Dupa ce am terminat de aranjat clatitele le introducem in cuptorul preincalzit. Le lasam acolo pina cind prind o crusta frumoasa deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu brinza dulce si smintina, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

jolygina 1

28.07.2010, 22:48

si eu fac imi plac

deyutzky 1

15.12.2012, 18:35

imi plac

Sidy 1

16.12.2012, 07:03

Sunt delicioase....parerea mea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Branzoaice