Clatite cu cas si cascaval

de burdulea56 in Aperitive / Garnituri, 28 Sep 2010 | 3716 vizualizari

 

Putem servi langa un pahar de vin sau bere.

 

INGREDIENTE

  • 3 cutii mici de danone natural (420 g),
  • 2 oua,
  • 300 g faina,
  • 1 praf de sare,
  • 500 ml apa minerala,
  • 1 lingura ulei,
  • ulei pt prajit,
  • cas sau cascaval pentru umplutura.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu cas si cascaval:

Cernem faina intr-un vas, facem o adancitura in mijlocul fainii, unde adaugam ouale amestecate cu iaurtul. Omogenizam bine, subtiem aluatul cu apa minerala, adaugam 1 lingura de ulei, un praf de sare, omogenizam din nou pana obtinem un aluat fin de clatite. Lasam la frigider 30 de minute, apoi coacem clatite pe care le umplem cu cas de oaie razuit sau cascaval razuit. Eu le-am umplut o parte cu cas, o parte cu cascaval. Deasupra razuim cascaval, putem servi si cu chetchup iute langa un pahar de vin sau bere.

TIPS-URI

1

Bateti ouale le amestecati cu iaurtul apoi le amestecati cu faina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu cas si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Laly 1

01.10.2010, 22:57

Ce bune trebuie sa fie

burdulea56 1

01.10.2010, 23:32

Au fost tare bune, Laly!

adry88 1

20.05.2011, 10:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

10066 puncte

mihaelar63

6383 puncte

Rocsi

5529 puncte

RODIMUR

5395 puncte

oanapl

4732 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti (Cartofi gratinati)