Clatite cu ciocolata, portocale si frisca

de RuxyRux in Prajituri, 5 Feb 2011 | 2422 vizualizari

 

Foarte, foarte delicioase!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • o cana cu lapte
  • 3/4 cana apa minerala( cu bule)
  • 3 linguri zahar pudra
  • un praf
  • sare coaja de portocala rasa
  • coaja de lamaie rasa
  • 1 esenta de vanilie
  • vanilie pudra doua lingurite
  • o nuca de unt
  • faina cat cuprinde sa iasa un aluat de clatite numa' bun

Pentru umplut:

  • portocale,
  • nutella frisca  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu ciocolata, portocale si frisca:

Amestecam bine ouale cu zaharul la mixer e mai comod, adaugam laptele, faina, apoi apa minerala, aromele, coaja de portocale, praful de sare.



Aerisim bine de tot aluatul ridicand cu polonicul din compozitia din aluat si apoi dam drumul din polonic sa curga inapoi in vas.



Facem asta in jur de 2-3 minute.



Topim o nuca de unt in tigaie Turnam o lingurita de unt topit in compozitia de clatite. In acest fel clatita nu se va mai lipi.



Si le prajim turnand nu mai mult de o lacrima de ulei( palmier) in tigaia de clatite.

Le ungem cu nutella, le punem portocale deasupra, pliem si ornam cu frisca!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu ciocolata, portocale si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

kamy 1

06.02.2011, 23:57

iubita...eu am glumit.... mai stau sa-mi termin treaba aici si eu ma scol la 6 da asta e noapte linistita

tanyapatap 1

06.02.2011, 23:58

adry88 1

04.07.2011, 21:18

frumoasa prezentarea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Savarine