Clatite cu ciocolata, portocale si frisca

de RuxyRux in Prajituri, 5 Feb 2011 | 2723 vizualizari

 

Foarte, foarte delicioase!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • o cana cu lapte
  • 3/4 cana apa minerala( cu bule)
  • 3 linguri zahar pudra
  • un praf
  • sare coaja de portocala rasa
  • coaja de lamaie rasa
  • 1 esenta de vanilie
  • vanilie pudra doua lingurite
  • o nuca de unt
  • faina cat cuprinde sa iasa un aluat de clatite numa' bun

Pentru umplut:

  • portocale,
  • nutella frisca  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu ciocolata, portocale si frisca:

Amestecam bine ouale cu zaharul la mixer e mai comod, adaugam laptele, faina, apoi apa minerala, aromele, coaja de portocale, praful de sare.



Aerisim bine de tot aluatul ridicand cu polonicul din compozitia din aluat si apoi dam drumul din polonic sa curga inapoi in vas.



Facem asta in jur de 2-3 minute.



Topim o nuca de unt in tigaie Turnam o lingurita de unt topit in compozitia de clatite. In acest fel clatita nu se va mai lipi.



Si le prajim turnand nu mai mult de o lacrima de ulei( palmier) in tigaia de clatite.

Le ungem cu nutella, le punem portocale deasupra, pliem si ornam cu frisca!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu ciocolata, portocale si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

kamy 1

06.02.2011, 23:57

iubita...eu am glumit.... mai stau sa-mi termin treaba aici si eu ma scol la 6 da asta e noapte linistita

tanyapatap 1

06.02.2011, 23:58

adry88 1

04.07.2011, 21:18

frumoasa prezentarea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

ieri la 18:35

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Tort Dobos