Clatite cu ciuperci

de alilianaa in Mancaruri de post, 26 Mar 2013 | 10847 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciuperci
  • o ceapa
  • o jumatate de morcov
  • un sfert de ardei capia rosu
  • sare, piper dupa gust
  • marar verde
  • 70 ml ulei
  • faina, pret de 5-6 linguri( cat pentru un aluat de clatite)
  • apa 400 ml
  • chimen, maghiran
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu ciuperci:

Ciupercile, ceapa, morcovul si ardeiul le-am spalat bine, le-am tocat marunt. Morcovul l-am dat pe razatoarea mica. 

Am pus o tigaie pe foc cu 30 ml ulei. Cand s-a incins bine am adaugat ceapa, morcovul, ardeiul, mararul  si condimentele. Cand s-au calit la jumatate am adaugat ciupercile. L-am lasat pe foc pana a scazut bine.

Aluatul de clatite este unul clasic: Se pune apa intr-un bol impreuna cu sare si 40 ml ulei. Se amesteca bine. Se pune faina in ploaie. Am adaugat cateva bobite de chimen si maghiran. Rezulta un aluat de clatite normal. 

Punem o tigaie pe foc. Am folosit una de ceramica, deci nu a mai fost nevoie de un surplus de ulei la uns. 

Am copt foile una cate una. Am umplut foile cu ciupercile pregatite mai sus. 

Pofta buna.

TIPS-URI

1

peste ciuperci nu am mai adaugat apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Sim0na 1

27.03.2013, 11:45

Delicioase trebie sa fie.. Din pacate n-am facut pana acum..

alilianaa 1

27.03.2013, 12:50

Vladimir

alilianaa 1

27.03.2013, 12:50

Simona, sunt gustoase...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de post, simpla si gustoasa de Ciulama de ciuperci