Clatite cu crema de branza si gem de prune

de aziz in Dulciuri, 31 Oct 2011 | 2779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • lapte(300ml)
  • faina alba
  • zahar(dupa gust)
  • 50 gr unt topit
  • zahar vanilat
  • un praf de sare
  • gem de prune cu scortisoara si nuci
  • peltea de prune
  • crema de branza dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu crema de branza si gem de prune:

Preparam compozitia pentru clatite amestecand ouale cu zaharul ,zaharul vanilat ,sarea si laptele;adaugam apoi faina iar la sfarsit untul topit.Compozitia trebuie sa aiba consistenta smantanii pentru frisca. Incingem tigaia(de preferinta teflon) o ungem cu un penson cu niscai ulei si adaugam cate un polonic din compozitie .Coacem pe ambele parti si continuam pana terminam compozitia.Umplem clatitele cu crema de branza si gem de prune......restul e poveste :))))!!!





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu crema de branza si gem de prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (52)

aziz 1

03.11.2011, 18:10

deliciousflavours

aziz 1

03.11.2011, 18:11

Miuta acum si eu mor de pofta

aziz 1

03.11.2011, 18:12

in lipsa de altceva Kamy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu nuca si miere