Clatite cu dulceata de zmeura si sos de ciocolata alba

de Valclaudia in Dulciuri, 12 Iun 2016 | 828 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400ml lapte rece
  • 100ml apa minerala
  • 4 oua mari de casa
  • 1 sticluta esenta de vanilie
  • 50ml ulei de floarea soarelui
  • un praf de sare
  • 350gr.faina alba
  • dulceata de zmeura
  • sos de ciocolata alba
  • ornamente fluturasi din zahar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu dulceata de zmeura si sos de ciocolata alba:

Mixam ouale cu esenta de vanilie, praful de sare, apoi adaugam apa minerala, laptele si faina in ploaie.


Mixam bine,cateva minute, apoi adaugam uleiul si mai mixam pana se incorporeaza in compozitie si nu iese la suprafata.


Punem o tigaie antiaderenta de clatite la foc iute,o lasam la incins apoi punem cate o jumatate de polonic de compozitie, inclinam tigaia cum este nevoie pentru ca intreaga suprafata sa fie acoperita de compozitie, apoi prajim clatitele pe ambele parti.


Le servim cu dulceata de zmeura si sos de ciocolata alba (topiti 100gr.ciocolata alba de calitate in 50ml frisca Hulala la foc mic, lasati ra racit complet inainte de servire).


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu dulceata de zmeura si sos de ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Gherca Daniela 1

13.06.2016, 08:38

delicioase!

stefy_a 1

13.06.2016, 08:53

buneeee!

AndrutzaP 1

13.06.2016, 09:24

Super buneeeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu zmeura, mascarpone si ciocolata