Clatite cu gem de prune - reteta nr. 300

de alilianaa in Prajituri, 14 Oct 2014 | 2181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 300 ml lapte,
  • 3 oua,
  • 160 g faina,
  • 50 ml apa minerala,
  • 3 linguri ulei,
  • un plic zahar vanilat,
  • o lingurita unt
  • Umplutura:
  • gem de prune ( un borcan de 800 g)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu gem de prune - reteta nr. 300:

Intr-un bol punem ouale. Le mixam bine pana cresc putin in volum. Adaugam zaharul, zaharul vanilat si mixam pana la topire. Punem laptele si apa, uleiul si omogenizam. La final adaugam faina si omogenizam. Lasam aluatul in frigider cca 30 minute.


Pregatim tigaia de clatite. O punem la incins si o ungem cu putin unt. Adaugam in cantitati egale aluatul. Lasam cca 2-3 minute pe fiecare parte cat sa se coaca aluatul bine. Se aseaza pe farfurie. Pe fiecare foaie de clatita se pune gem de prune si se impatureste. Se pudreaza.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu gem de prune - reteta nr. 300" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

T I M E A 1

15.10.2014, 22:46

Bravo!!La cat mai multe retete si doua clatite la mine te rog

diaconta 1

15.10.2014, 22:55

Felicitari harnicuto
La cat mai multe retete delicioase
Si daca tot te-am felicitat astept niste clatite )))

Lia_ 1

17.10.2014, 07:19

AM INTRAT CA SA VAD CINE A POSTAT si are gusturi comune cu fiica-mea care mananca clatitele dulci numai cu magiun din prune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert clatite cu dulceata