Clatite cu peltea de corcoduse in sos de ciocolata

de housy in Dulciuri, 26 Noi 2010 | 2620 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • 2 oua
  • 10 linguri faina
  • 1/2 plic amoniu pentru prajituri
  • 1 cana lapte + 3/4 cana lapte
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 plic glazura rece de la Dr Oetqer
  • 1/2 ciocolata cu alune de padure
  • 1 praf de sare
  • 1 cubulet mic de unt (cat o nuca)

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu peltea de corcoduse in sos de ciocolata:

Clatitele:


intr-un bol inalt se amesteca ouale, faina, zaharul vanilat, amoniul, laptele, sarea cu mixerul pana iese o compozitie subtire


se prajesc clatitele ca in mod obisnuit


se umplu cu peltea de corcoduse si se fac sul


se pun 5 bucati intr-o farfurie adanca



Sosul de ciocolata:


intr-un ibric se adauga 3/4 cana lapte, praful de glazura, ciocolata si untul


se pun la foc mic si se amesteca pana se topeste ciocolata si se subtiaza sosul


acesta se toarna peste clatite


si se servesc caldute


Miam...miam!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu peltea de corcoduse in sos de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

RuxyRux 1

27.11.2010, 10:21

Bune tareeee!

housy 1

27.11.2010, 11:10

si mie imi plac muuult clatitele...cred ca se vede...
Ina, am muncit aseara sa pun retetele pe sit nu le-am facut aseara pe toate...

MotanLaOale 1

29.11.2010, 16:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Prajitura eclair