Clatite cu peltea de gutui

de Valclaudia in Dulciuri, 4 Noi 2013 | 746 vizualizari

 

un dulce rapid, usor si foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • 600 gr. faina alba proaspat cernuta
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 3 oua
  • 400 ml lapte
  • 200 ml apa minerala
  • 1 praf de sare
  • 1 esenta de vanilie
  • 1 borcan peltea de gutui
  • ulei pentru uns tigaia
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu peltea de gutui:

Amestecam faina cu praful de copt si bicabonatul.


Adaugam ouale, praful de sare, esenta de vanilie,laptele si apa minerala.


Mixam totul foarte bine.


Punem tigaia la incins. O ungem cu ulei folosind o pensula din silicon.


Punem un polonic de amestec in tigaie, o inclinam in toate partile pentru ca intreaga suprafata a tigaii sa fie acoperita cu aluat si punem tigaia pe ochiul aragazului la flacara potrivita.


Dupa ce s-a copt pe o parte o intoarcem si o lasam inca 2 minute la copt.


Procedam la fel pana epuizam intreaga cantitate de aluat.


Dupa ce am copt toate clatitele, le ungem cu peltea de gutui si servim.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu peltea de gutui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

04.11.2013, 19:43

Sa stii ca tare as manca niste clatite

merisor 1

04.11.2013, 20:31

Peltea am, dar n-am clatite

_Alina_ 1

05.11.2013, 08:23

Cat de aromate trebuie sa fie.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Clatite pufoase cu branza in sos de vanilie