Clatite cu pui si ciuperci in sos Bechamel

de Anamaria Cook in Pui, 30 Aug 2012 | 6106 vizualizari

 

Astazi am vazut aceasta reteta preparata de Gino D'Acampo si bineinteles am dat iama in dulap si am inceput sa caut ingredientele. Si ce bucurie pe mine cand am vazut ca am de toate.

 

INGREDIENTE

  • CLATITE:
  • 125 g faina
  • un ou
  • 300 ml lapte
  • UMPLUTURA:
  • 2 pulpe pui sau un piept pui
  • 150 g bacon
  • 4 fire ceapa verde sau 1 ceapa uscata
  • 150 g ciuperci feliate
  • o lingura faina
  • 250 ml lapte
  • 2 fire tarhon
  • 75 g cascaval ras
  • sare si piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu pui si ciuperci in sos Bechamel:

   Pentru clatite amestecati oul cu laptele apoi adaugati faina si amestecati bine cu telul sa nu se formeze cocoloase.Coaceti pe foc mic si intoarceti clatita cand aceasta capata o culoare aurie. Procedati astfel pana terminati compozitia.

  Feliati ciupercile, taiati ceapa verde rondele si bacon-ul in cuburi mici.

  Caliti in putin ulei ceapa verde bacon-ul si ciupercile,  apoi adaugati puiul fiert taiat marunt.

  Cand puiul incepe sa prinda culoare adaugati faina si amestecati bine sa nu se lipeasca de tigaie apoi turnati laptele amestecand continuu pana ce sosul se ingroasa. Taiati tarhonul, presarati pste sos si amestecati bine. Potriviti de sare si piper.

  Intindeti o clatita pe o suprafata plana, puneti doua linguri de compozitie in centru , rulati clatita si asezati-o intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei.

  Dati cascavalul prin razatoarea mare si presarati peste clatite. Puneti la cuptor la 180 C/Gaz 4 pana ce cascavalul se topeste si capata o culoare aurie.

  Serviti calde alaturi de salata preferata.

POFTA BUNA !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu pui si ciuperci in sos Bechamel" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu cascaval