Clatite cu ricotta si gem de merisor

de LopFras in Dulciuri, 18 Noi 2010 | 2568 vizualizari

 

O reteta simpla si festiva. Rapida si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • - 3 oua
  • - 500 ml lapte
  • - 50 gr zahar
  • - un praf de sare
  • - faina de grau cat cuprinde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu ricotta si gem de merisor:

Se amesteca toate ingredientele si se coc clatitele. Se umplu cu ricotta si gem dulce acrisor, eu am folosit gem de merisor, insa puteti folosi gem de coacaze, afine, zmeura, etc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu ricotta si gem de merisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

vanilla 1

19.11.2010, 12:39

28_andreea 1

19.11.2010, 13:35

vreau si eu

LopFras 1

19.11.2010, 19:02

multumesc tuturor pentru incurajari, sprijin si apreciere. toate sunteti extraordinare. va salut cu drag

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12850 puncte

Rux

Rux 9

10160 puncte

mihaelar63

8020 puncte

katty

7870 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu mere si branza
  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA