Reteta de triunghiuri cu mere si pere

de Catalina L in Dulciuri, 18 Mar 2023 | 3319 vizualizari

 

Un desert de post cu mere, pere si nuci.
https://www.blogulluicatalina.com/2023/01/triunghiuri-cu-mere-si-pere.html

Pentru Reteta de triunghiuri cu mere si pere sunt necesare cateva ingrediente: foi placinta, pere, mere, unt, scortisoara, nuca, indulcitor.

 

INGREDIENTE

  • Ingredientele pentru Reteta de triunghiuri cu mere si pere
  • 5 foi de brick (placinta)
  • 4 pere
  • 2 mere
  • 30 gr margarina ( sau unt )
  • 2 linguri de rom parfumat sau esenta
  • 1/2 lingurita pudra de scortisoara
  • 2 linguri bune de indulcitor Sukrin Gold sau de zahar brun
  • o mana de miez de nuca
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de triunghiuri cu mere si pere:

Iata cum se prepara Reteta de triunghiuri cu mere si pere

Spalati si curatati fructele.

Taiati-le bucati Puneti la topit margarina cu indulcitorul .

Adaugati fructele, scortisoara, romul , amestecati.

Gatiti 10 minute sau pana cand apa scade., amestecand de 2-3 ori.     Lasati sa se raceasca. Se taie foaia de brick în doua  

Puneti umplutura la fiecare extremitate.

Împăturiţi foile în triunghiuri, apăsând marginile cu degetele umede.

Se coace 25 minute la 1800 ° C într-un cuptor preîncălzit .

Vezi si reteta de Strudel cu cirese

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de triunghiuri cu mere si pere" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Ileana