Strudel cu cirese

de Ksenya in Dulciuri, 15 Iun 2015 | 4002 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluatul l-am folosit pe cel de la la placinta cu mere "Mama Lucia|vezi reteta http://www.bucataras.ro/retete/placinta-cu-mere-mama-lucia-39623.html Umplutura
  • 1 kg cirese curatate de samburi si scurse de suc.
  • 4-6 biscuiti sau piscoturi sampanie macinati la robot
  • 3 linguri zahar ,optional (eu n-am pus, au fost ciresele foarte dulci)
3 linguri unt topit pentru uns strudelele si zahar pudra vanilat pentru ornat.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu cirese:

Aluatul se prepara intocmai ca cel de la reteta mai sus mentionata, lasam la odihnit pentru min 30 minute apoi il impartim in 3 bile.

Ciresele le amestecam cu bicuitii dati la robot. 

Fiecare bila o intindem foarte subtire pe un prosop special pentru patiserie pe care l -am presarat cu faina alba pentru a evita lipirea cocai de prosop,eu am gasit in comet prosopul respectiv, dar se poate face si acasa. Se intinde umplutura intr-o margine si se ruleaza prosopul cu coca cat mai strans. Apoi se ia cu tot cu prosop si se rastoarna cu grija intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Ungem cu unt topit .intepam cu o scobitoare din loc in loc si dam la cuptor pentru 30 minute. Dupa ce s-au racit pudram cu zahar pudra vanilat. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

pe 13.06 la 18:56

Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate

pe 13.06 la 18:51

Cartofi gratinați cu gorgonzola

pe 13.06 la 18:43

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Strudel cu mere