Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Aluatul se prepara intocmai ca cel de la reteta mai sus mentionata, lasam la odihnit pentru min 30 minute apoi il impartim in 3 bile.
Ciresele le amestecam cu bicuitii dati la robot.
Fiecare bila o intindem foarte subtire pe un prosop special pentru patiserie pe care l -am presarat cu faina alba pentru a evita lipirea cocai de prosop,eu am gasit in comet prosopul respectiv, dar se poate face si acasa. Se intinde umplutura intr-o margine si se ruleaza prosopul cu coca cat mai strans. Apoi se ia cu tot cu prosop si se rastoarna cu grija intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Ungem cu unt topit .intepam cu o scobitoare din loc in loc si dam la cuptor pentru 30 minute. Dupa ce s-au racit pudram cu zahar pudra vanilat. Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult