Clatite cu sos de ciocolata cu cafea

de Oana in Prajituri, 25 Oct 2010 | 7474 vizualizari

 

INGREDIENTE

    Pentru clatite:

  • 2 oua
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 linguri cu zahar
  • 2 linguri ulei
  • 1 l apa minerala
  • 1 esenta rom
  •  faina cat cuprinde

  Sos de ciocolata

  • 80 ml frisca lichida
  • 100 g ciocolata cu cafea Kandia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu sos de ciocolata cu cafea:

Se amesteca ouale cu zaharul, zaharul vanilat si uleiul pana isi dubleza volumul. Se adauga apa minerala, esenta de rom si apoi faina in ploaie, pana se obtine un aluat de consistenta smantanii. Se unge o tigaie cu ulei si apoi se coc clatitele. Pentru sos, se topeste ciocolata cu frisca, se lasa la racit. Se umplu clatitele, se ruleaza si se servesc cu frisca si pudrate cu cacao si zahar pudra. Un deliciu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu sos de ciocolata cu cafea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Budinca de clatite (cu sos de ciocolata si banane in sirop de portocale)