Desert cheesecake cu oreo

de Aletta in Prajituri, 25 Apr 2017 | 1052 vizualizari

 

Imi plac foarte mult cheesecake-urile, deoarece mi se par usor de facut, sunt foarte usoare si mai ales gustoase.
Reteta lui Teo Kitchen. 

 

INGREDIENTE

Pentru blatul de biscuiti:

  • 180 g biscuiti Oreo
  • 50 g unt topit

Crema:

  • 250 g frisca lichida
  • 250 g crema de branza
  • 50 g zahar pudra
  • 7 g gelatina
  • 150 g smantana 20 % grasime
  • 12 biscuiti pentru umplutura

Decor:

  • sos de caramel
  • biscuiti oreo
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu oreo:

Am inceput prin a maruntii biscutii la blender.


Am adaugat untul topit si se amesteca bine, se toarna intr-o tava de 20 cm, tapetata cu hartie de copt, se aplatizeaza cu o lingura si se da la frigider .


Pentru crema:


Frisca impreuna cu crema de branza se mixeaza, se adauga smantana, zaharul pudra si se amesteca bine. Gelatina se hidrateaza in 50 ml apa rece, se lasa 15 minute, apoi se topeste pe baie de aburi sau la microunde, eu aleg mereu pe baie de aburi; se adauga in crema obtinuta anterior. Se mixeaza. Cele 12 bucati de Oreo se maruntesc si se adauga in crema.


Se toarna peste blat si se da la frigider minim 6 ore.


Se decoreaza cu biscuiti oreo si sos de caramel sau alt sos.

 

TIPS-URI

1

se poate adauga mai mult zahar pudra, dupa cat de dulce se vrea preparatul, tinandu-se cont ca biscutii din compozitie sunt foarte dulci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu oreo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Aletta 1

26.04.2017, 21:01

cu drag Oana

dantes 1

30.04.2017, 09:21

Delicios!

Aletta 1

03.05.2017, 11:56

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba cu ciuperci pleurotus și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 21:28

Cremșnit Duo

ieri la 19:05

Salata cazaceasca cu sfecla rosie ,fasole si piept de pui

de Ksenya 4

ieri la 17:15

Sandvis ovo-lacto-vegetarian

de RODIMUR 5

ieri la 15:42

Tort cu afine

de anca_rm 6

ieri la 14:49

RETETA RECOMANDATA
Pasca traditionala cu branza si smantana