Clatite cu verdeata

de Bunica in Dulciuri, 17 Iun 2009 | 6679 vizualizari

 

Un aperitiv ce poate fi servit cald sau rece.

 

INGREDIENTE

  • Clatite:
  • 250 ml. lapte
  • 250 ml. lapte
  • 125.ml.ulei
  • 375 g. faina
  • 2 oua
  • un praf de sare
  • Umplutura:
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura de marar
  • 4 linguri de ulei
  • sare,piper
  • Sosul de cascaval:
  • -50 g. unt
  • 50 g.cascaval
  • 100 ml. lapte
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu verdeata:

Se pregatesc clatitele.

Se pregateste umplutura astfel:ceapa taiata marunt si se caleste la foc moale,se adauga mararul,sarea,piperul dupa gust.

Umplutura se pune pe foaia de clatita,se ruleaza si se asezoneaza cu sosul de cascaval.

Sosul de cascaval:

-intr-o tigaie se pune uleiul,cascavalul ras peste care se toarna laptele fierbinte

-se amesteca totul bine pana se omogenizeaza bine

-se toarna sosul peste clatite

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de supa tatareasca de berbecut -Shurpa