Faguri cu cremă de ciocolată

de Roxy_Rocs in Dulciuri, 11 Apr 2013 | 8078 vizualizari

 

La prima vedere, poate părea greuţă reţeta, dar este extrem de simplu de făcut.

 

INGREDIENTE

Fagurii:

  • 3 ouă
  • un praf de sare
  • 4 linguri zahăr
  • 4 linguri ulei
  • 5 linguri lapte dulce
  • 8 linguri făină
  • 1 strop esenţă de migdale
  • 1/2 plic amoniu pentru prăjituri
  • 2 plicuri zahăr vanilat

Crema:

  • 50 gr. unt
  • 2 linguri zahăr
  • 4 - 5 linguri lapte dulce
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguriţe esenţă de rom
  • 1 lingură făină
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Faguri cu cremă de ciocolată:

Fagurii: se amestecă toate ingredintele (amoniul l-am amestecat înainte cu puţină zeamă de lămâie) şi se obţine un aluat consistent ca smântâna.


Crema: se topeşte untul, după care se adaugă zahărul împreună cu cacaoa, laptele, esenţa de rom şi făina, acestea amestecându-se până se obţine un fel de budincă. N.B. crema se prepară la bain-marie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Faguri cu cremă de ciocolată" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (11)

Sim0na 1

12.04.2013, 10:06

De mult n-am mai facut..

Alina26 1

29.04.2013, 16:15

foarte bune!!!!!!

Bucataras Monica 1

29.04.2013, 16:25

imi plac la nebunie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Faguri cu finetti