Clatite de post cu gem de prune si nuci

de Merisor in Dulciuri, 14 Noi 2012 | 8588 vizualizari

 

E prima data cand le fac de post si sunt foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 750 ml apa minerala
  • 3linguri ulei
  • 3 linguri zahar
  • 450 gr faina
  • sare
  • esenta de vanilie
  • 1 plic praf de copt
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite de post cu gem de prune si nuci:

Am frecat intr-un bol uleiul cu zaharul pana a devenit ca o spuma, apoi am pus treptat apa minerala, sarea si esenta si in final faina amestecata cu praful de copt, pusa putin cate putin pana s-au omogenizat.

Am pus cate un polonic de aluat in tigaia antiaderenta, neunsa si am copt pe ambele parti.

Am umplut cu gem de prune amestecat cu nuca macinata. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite de post cu gem de prune si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (51)

Zamfira 1

05.02.2013, 21:19

am facut si eu, sunt fantastice....recomand cu drag!
Multumiri Meri!!!!

Merisor 1

05.02.2013, 21:45

alilianaa 1

05.02.2013, 22:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Clatite de post cu magiun de prune