Clatite din albusuri, cu scortisoara si umpluturi diverse

de alilianaa in Dulciuri, 12 Feb 2016 | 961 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 400 ml lapte
  • 250 g faina ( verificati consistenta la final)
  • 50 ml ulei
  • un varf de lingurita de sare
  • o lingura de zahar
  • o lingura scortisoara
  • gem de prune, dulceata de capsuni
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite din albusuri, cu scortisoara si umpluturi diverse:

Albusurile se bat spuma cu sarea. Aduga uleiul, mixeaza, pune laptele, mixeaza. Scoate telurile mixerului si adauga lingura cu lingura faina. Omogenizeaza cu un tel manual. Adauga zaharul tos si scortisoara.Amesteca usor.


Pune o tigaie pe foc, picura putin ulei si cu un polonic (ca sa pastram masura) pregatim clatitele.


Pentru diversitate si preferintelor celor dragi foloseste ce umplutura doresti. Eu: dulceata de cirese si gem de prune.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite din albusuri, cu scortisoara si umpluturi diverse" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

mirela0911 1

14.02.2016, 19:05

Am sosit si eu la o clatita!

alilianaa 1

16.02.2016, 07:49

Rocsi, Mirela... cu drag!

mihaelar63 1

16.02.2016, 14:45

Cred ca ai servit si tu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu branza dulce