Clatite si nu prea...

de DIANA B in Dulciuri, 11 Ian 2011 | 3754 vizualizari

 

Ceva dulce si nu prea (fara zahar ) , ideal ptr cei cu diabet , usor si delicios ...

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 100 ml iaurt sau lapte batut
  • faina
  • 1 mar
  • 1 banana
  • 1 lingura de unt topit
  • scortisoara
  • esenta de vanilie

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite si nu prea...:

Intr-un bol se bate oul spuma , se adauga untul , iaurtul si faina , cat sa se obtina o compozitie de consistenta unei smantani groase . Se curata marul si se da pe razatoarea mica , se pudreaza cu scortisoara si se adauga in compozitia initiala ; la fel se procedeaza si cu banana . Se adauga si un strop de esenta de vanilie ( nu zahar vanilinat ) . Ca orice aluat de clatite , se lasa sa se odihneasca 15-20 minute , dupa care , intr-o tigaie de teflon ( eu folosesc tigaita mica de la Amway ) , se toarna o lingura generoasa din compozitie si se coace pe ambele parti , pana devine aramie .



Simplu , nu ? Dar bun .

 

TIPS-URI

1

Se pot servi cu dulceata , sau ca atare ... marul si banana avand suficient zahar si totodata , compozita nu se mai lipeste in timpul coacerii .

2

Ideala ptr diabetici ( excluzand banana )

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite si nu prea..." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

esponja 1

13.08.2011, 09:07

tare bune

reisnaor_2006 1

17.03.2014, 14:43

DIANA B 1

17.03.2014, 15:59

Mona , Esponja si reisnaor_2006 , ms frumos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort cu piscoturi,visine,iaurt si frisca