Clatite umplute cu carne tocata si maruntaie de porc

de AnyCostescu in Mancaruri cu carne, 31 Aug 2012 | 1996 vizualizari

 

am taiat porcu nu de mult...si organele le-am pastrat in congelator pentru drob dar le-am folosit la cu totul altceva pana la urma,..o minunatie de clatite :d

 

INGREDIENTE

  • clatite condimentate
  • pt sosul de carne:
  • maruntaie de porc(ficat, inima ,rinichi..etc) cam 1 lg am avut
  • 1 kg carne tocata
  • condimente
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • 100 g bulion
  • pt sosul de ciuperci:
  • ciuperci
  • smantana
  • 1 ceasca de cafea cu apa
  • usturoi
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu carne tocata si maruntaie de porc:

Sosul de carne:


Maruntaiele se fierb si se dau prin robot impreuna cu legumele si usturoiul. se pune totul intr-un lighean si se amesteca cu carnea tocata si condimentele. Se rastoarna totul intr-o tigaie si se caleste bine. Se pune bulionul si se mai lasa sa mai fiarba un pic in sos. Se da deoparte pana se raceste putin.


Sosul de ciuperci :


Ciupercile se spala si se taie in 2, se pun intr-o tigaie cu putin ulei si se calesc un pic pana se inmoaie. Se pune cescuta de apa pt mai mult sos. Se pune smantana, condimente si se lasa sa mai fiarba putin, apoi se inchide.


Umplem fiecare clatita cu sosul de carne si le asezam frumos intr-un vas yena. Turnam deasupra sosul de ciuperci si dam la cuptor aproximativ 20 minute pana se rumeneste usor..:D


Se savureaza cu placere :d

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu carne tocata si maruntaie de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Alinutza80 1

31.08.2012, 21:29

Laly 1

31.08.2012, 21:40

Ce gustoase trebuie sa fie

dobrezaira 1

04.09.2012, 14:47

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Clatite la cuptor cu carne si ciuperci