Chiftelute cu sos alb si mazare

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 11 Mai 2010 | 6803 vizualizari

 

super super bune

 

INGREDIENTE

  • Pt.chiftelute:
  • carne de curcan tocata 400 g
  • 2 cartofi
  • 5-6 dinti de usturoi
  • 1 ou
  • sare
  • Sos:
  • 2 linguri de faina alba
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 300 smantana
  • 100 ml lapte
  • 1 lingurita delikat
  • 1 cutie mazare boabe 200g
  • marar tocat fin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu sos alb si mazare:

Se ameteca bine carnea cu cartofii razuti si storsi, apoi se pune oul ,sare,piper,usturoi pisat.Se fac chiftelute mici si se prajesc in ulei


Sosul:


Se pune uleiul intr-o tigaie sa se infierbinte bine apoi se pune faina si se caleste putin dupa care se pune laptele cate putin, apoi smantana si delikatul si se ameteca bine pana se face un sos mai consistent,dupa care se strecoara sau se face cu badidora(pt a fi mai fin)


Cand totul e pregatit se pune mazarea in sos si se pun pe foc apoi se pun chiftelutele se lasa sa mai dea 2-3 clocote apoi se stinge focul


Eu am lasat cateva si fara sos si le-am pus deasupra(dupa reteta lui madi)am presarat cu marar tocat (din congelator prospat nu am)


Se servesc calde

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu sos alb si mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Sylvia 1

13.05.2010, 16:20

Super arata !

nadina73 1

14.05.2010, 19:05

multumesc sylvia

mena29 1

15.05.2010, 22:21

Nadina ma omori cu retetele tale,toate imi plac,cinci furculite

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor cu usturoi si cartofi cu ierburi aromate