Coaste de berbecuţ în sos de vin alb

de ANCA in Oaie, 8 Apr 2009 | 12298 vizualizari

 

Ca tot se apropie Pastele, vin cu o idee de preparat cu gust savuros, poate va inspira)

 

INGREDIENTE

  • coaste de berbecut/miel, maghiran, cimbru, sare, piper, cca 350 ml vin alb demisec(sau sec), 3-4 ardei iuti mici, o legatura sanatoasa de usturoi verde, cam 200 g masline rosii.
  • Pentru garnitura: cartofi, spanac proaspat.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de berbecuţ în sos de vin alb:

Coastele de berbecut/miel se aseaza intr-o tava sau vas yenna, se ung cu putin ulei de masline, se condimenteaza cu cimbru, maghiran, sare, piper, toate dupa gust. Eu am mai pus si cativa ardei iuti mici, uscati. Se stropeste totul cu un pahar zdravan de vin alb demisec, daca este nevoie se mai pune putina apa, apoi se pune tava la cuptor la 200 grade, o ora jumatate.

Cand carnea este trei sferturi facuta, am pus o legatura de usturoi verde taiat bucati de circa 2 cm, si masline rosii. Nu uitati sa mai stropiti iar cu putin vin:) Puneti tava iar in cuptor inca 20 min.

Garnitura: cartofi copti stropiti cu sosul din tava si salata de spanac.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de berbecuţ în sos de vin alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Flori 1

10.04.2009, 14:47

Anca, merci! Am "bifat-o" pt Paste!

ANCA 1

10.04.2009, 20:59

Flori, te astept cu impresii!

elena1988 1

10.02.2011, 16:23

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

Reteta de pizza cu margini umplute (din nou, alt aluat)

pe 16.09 la 21:41

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3989 puncte

Ksenya

1055 puncte

gaby_duceag

1033 puncte

laura_n

1026 puncte

mirela0911

1003 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura la ceaun cu piure de dovlecei