Frigarui de miel cu pepene galben

de epurasha2bb in Oaie, 1 Apr 2010 | 3172 vizualizari

 

Frigarui de miel pe care le prepar de Pasti sau de cite ori am ocazia

 

INGREDIENTE

  • carne de miel
  • ardei gras rosusi verde
  • ceapa uscata
  • o capatana de usturoi
  • 1 pepene galben
  • usturoi verde
  • condimente: cimbru, sare, piper, curry
  • 1 paharel de vin alb cateva linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de miel cu pepene galben:


Se marineaza putin inainte carnea de miel intr-un amestec din cateva linguri de ulei, cateva linguri de vin alb, putin cimbru uscat, tocatura de usturoi verde, piper si curry. Se pregateste gratarul sau daca stati la bloc si nu aveti curte si gratar puteti face in cuptor frigaruile. Pe tepuse se infig pe rand bucatele de carne, ardei, ceapa, usturoi si pepene galben.


Le puteti da un praf de sare si apoi le puneti pe gratar afara sau pe gratarul cuptorului si sub el o tava cu apa. Pastram o jumatate de pepene galben scobit de miez pentru ornat. Se aseaza pe un platou jumatatea de pepene galben cu scobitura in jos, se infig in spinarea lui frigaruile rumenite frumos si de jur imprejur se aseaza salata verde si ceapa verde. E o nebunie de culori si de gusturi, delicioase pe masa de Pasti! Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de miel cu pepene galben" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 22:16

nadina73 1

02.04.2010, 00:18

felicitari arata grozav

epurasha2bb 1

02.04.2010, 10:54

multumesc, multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert negresa cu nuci si cirese
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel rulata, cu umplutura de spanac