Coaste de miel cu bere la cuptor

de MotanLaOale in Oaie, 8 Noi 2020 | 982 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coaste de miel
  • 5-6 catei de usturoi
  • 400ml bere
  • 50ml ulei
  • boia afumata
  • condimente pentru miel
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de miel cu bere la cuptor:

Coastele de miel se curata, se spala bine si se lasa la scurs.


Intr-o tava se pun uleiul si coastele si se ung bine cu ulei.


Se presara condimente pentru miel, boia afumata, piper si sare pe ambele parti.


Se pune berea si se stropesc si coastele.


Se introduce tava cucoastele de miel in cuptor pentru 50-55 minute.


Din cand in cand se intoarce si se ung coastele de miel cu sosul din tava.


Cand sunt gata se pune si usturoiul taiat marunt si se mai introduce 10 minute la cuptor ungand cu sosul din tava.


Coastele de miel se scot din cuptor, se lasa 5 minute si se mai ung cu sosul din tava si se pot servi.


Se pot servi cu garnitura sau fara.


Eu prefercoastele de miel cu paine proaspata, sa le simt gustul.


Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de miel cu bere la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

10.11.2020, 20:37

RuxyRux 1

11.11.2020, 17:44

Motanas, ai schimbat preferintele cu Clemisoara? ) ...arata grozav, dar stii ca eu nu pap!

MotanLaOale 1

11.11.2020, 17:50

Multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

10004 puncte

oanapl

7402 puncte

mihaelar63

6978 puncte

Rocsi

3878 puncte

Panacris

3449 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec cu branza de vaci si merisoare
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Coaste de berbecuţ în sos de vin alb