Friptura de miel la cuptor cu oregano

de Rahela Velicu in Oaie, 9 Mai 2016 | 3101 vizualizari

 

O friptura de miel cu aroma greceasca de la oregano, foarte gustoasa. Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/friptura-de-miel-la-cuptor/

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
    • carne de miel
    • 4-5 cartofi
    • 1 capatana de usturoi
    • 5 linguri de pasta de tomate
    • 1 cana de apa
    • 30 ml ulei
    • sare
    • piper
    • oregano
    • marar verede
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel la cuptor cu oregano:

Mai inatai spalam bine carnea de miel si o punem la foc sa dea intr-un clocot.

Dupa ce a dat in clocot, mutam carnea intr-un vas de yena.  Curatam si taiem cartofii felii si ii punem in vasul de yena impreuna cu carnea. Facem un sos din pasta de tomate, apa, sare, piper si usturoiul tocat marunt si o turnam peste carnea de miel.

Adaugam si uleiul si presaram oregano uscat sa isi lase gustul. Dam friptura la cuptor pentru 50-60 de minute. Din cand in cand, mai intoarcem carnea de pe o parte pe cealalta.

Cand este gata, se adauga mararul tocat marunt.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti aduaga si usturoi verde daca aveti.

2

Puteti adauga si patrunjel verde alaturi de marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel la cuptor cu oregano" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Drob de miel