Friptura de miel la cuptor cu oregano

de noiinbucatarie in Oaie, 9 Mai 2016 | 915 vizualizari

 

O friptura de miel cu aroma greceasca de la oregano, foarte gustoasa. Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/friptura-de-miel-la-cuptor/

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
    • carne de miel
    • 4-5 cartofi
    • 1 capatana de usturoi
    • 5 linguri de pasta de tomate
    • 1 cana de apa
    • 30 ml ulei
    • sare
    • piper
    • oregano
    • marar verede
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel la cuptor cu oregano:

Mai inatai spalam bine carnea de miel si o punem la foc sa dea intr-un clocot.


Dupa ce a dat in clocot, mutam carnea intr-un vas de yena. Curatam si taiem cartofii felii si ii punem in vasul de yena impreuna cu carnea. Facem un sos din pasta de tomate, apa, sare, piper si usturoiul tocat marunt si o turnam peste carnea de miel.


Adaugam si uleiul si presaram oregano uscat sa isi lase gustul. Dam friptura la cuptor pentru 50-60 de minute. Din cand in cand, mai intoarcem carnea de pe o parte pe cealalta.


Cand este gata, se adauga mararul tocat marunt.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Puteti aduaga si usturoi verde daca aveti.

2

Puteti adauga si patrunjel verde alaturi de marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel la cuptor cu oregano" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

noiinbucatarie 1

09.05.2016, 20:28

Aurelia 07_07 1

09.05.2016, 23:59

Tare buna!

noiinbucatarie 1

10.05.2016, 08:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cotlete de miel cu crusta crocanta si piure de cartofi dulci