Coaste de porc caramelizate la cuptor

de cristeena20 in Porc, 17 Apr 2015 | 16990 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o scarita de coaste de porc
  • 2 linguri de miere
  • 1 lingura de mustar cu boabe
  • sos de ardei iute (chilli)
  • sare, piper, ulei de masline
  • sucul d ela jumate de lamaie
  • 1 lingurita pasta de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc caramelizate la cuptor:

Preparam marinata in care vom tine costitele pentru o zi : amestecam bine mustarul cu mierea si cu sos de ardei iute, adaugam suc de lamaie si pasta de usturoi. Apoi turnam putin ulei de masline.

Cu aceasta compozitie ungem cu mana scarita, punand cu generozitate, astfel incat sa fie imbibata de acest sos. Punem intr-un castron de plastic sau intr-o punga cu fermoar si lasa, peste noapte in frigider. 

Cand preparam mai presaram cu putina sare si piper negru macinat.

Pentru a carameliza carnea o prajim in tigaia gril pe ambele parti (cca 3-4 minute pe fiecare parte, apoi o punem intr-un vas temrorezistent si o dam la cuptor. Lasam la foc mediu cca 1 ora sa se prajeasca si sa se rumeneasca.

Cand servim o taiem in segmente si servim alaturi de salata sau cartofi prajiti. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc caramelizate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

cristeena20 1

17.04.2015, 22:28

Cleme, sa stiic a da! aici ne asemanam mult la preferita pentru coaste. le ador, oricum facute.

Merisor 1

17.04.2015, 22:57

Vaaaaai, cum pot arata! Big like!

marcela1979 1

19.04.2015, 11:53

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc la cuptor (Reteta Video)