Pulpa de porc cu masline la multicooker

de Bya Ralu in Porc, 2 Apr 2016 | 3145 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g Pulpa de porc
  • 50 g masline negre
  • 2 cepe mari
  • 1-2 catei de usturoi
  • condimente:vegeta/piper
  • marar proaspat

Pentru marinarea carnii:

  • 50 ml vin rosu
  • ulei de masline
  • piper/fulgi de chilli
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu masline la multicooker:

Marinarea carnii:

Carnea de porc se taie cuburi mai maricele,se pun intr-un castron,se condimenteaza,se stropesc cu ulei de masline si vinul rosu.Se acopera si se da la frigider pentru 12 ore.

Carnea marinata impreuna cu sosul format se pun in vasul de la Multicooker,se pun apa cat sa acopere,se seteaza functia Boil si se lasa cam 1 ora( se completeaza cu apa ,cand aceasta scade).

Dupa 1 ora punem ceapa tocata marunt si usturoiul strivit,acoperim din nou cu apa,punem si maslinele intregi si setam pentru alte 30 minute la functia Boil.

Dupa cam 1 ora jumatate carnea este frageda(daca doriti mai frageda,mariti timpul).

Se presara marar proaspat tocat marunt.

TIPS-URI

1

Se serveste cu muraturi si garnitura de cus-cus

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu masline la multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (30)

Bya Ralu 1

04.04.2016, 15:52

multumesc

sebirizescu 1

05.04.2016, 15:17

bun bun

Xandrinne 1

17.01.2019, 07:35

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura combinata