Coaste de porc glazurate

de Lau in Mancaruri cu carne, 6 Ian 2019 | 1955 vizualizari

 

Reteta romaneasca

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coaste de porc
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • boia de ardei iute
  • 1 lingurita zahar brut
  • rozmarin
  • cimbrisor
  • cimbru
  • 3 linguri peltea de gutui
  • 1 lingura ulei de masline
  • 400 ml sampanie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc glazurate:

Intr-un bol amestecam condimentele dupa gust impreuna cu uleiul de masline si o lingura de peltea de gutui.

Adaugam coastele de porc spalate si tamponate cu un prosop, amestecam bine si dam la rece cca 1 ora (eu le-am lasat peste noapte)

Intr-o tava unsa cu ulei (eu am asezat un strat de cartofi:) adaugam coastele de porc, sampania, acoperim cu folie si dam la cuptorul incalzit cca 30 min.

Scoatem tava indepartam folia si ungem coastele cu pelteaua de gutui si dam din nou la cuptor pentur cca 10 min, se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc glazurate" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Conopida cu Oua si Patrunjel

de Anett 1

ieri la 18:09

Musaca cu ciuperci de post

de Rocsi 9

pe 01.12 la 20:48

Cornulete cu untura si iaurt

pe 01.12 la 19:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Conopida cu Oua si Patrunjel

de Anett 1

ieri la 18:09

Musaca cu ciuperci de post

de Rocsi 9

pe 01.12 la 20:48

Cornulete cu untura si iaurt

pe 01.12 la 19:52

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu mere si stafide