Rulada cu carnati si cascaval

de Andra_Constantinescu in Mancaruri cu carne, 5 Apr 2019 | 4067 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Merisor. Eu am adaptat-o la ingredientele pe care le aveam prin casa. 

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 300 g faina (sau cat cuprinde)
  • 1 ou
  • 1 praf de sare
  • 100 g unt
  • 100 ml apa
  • 1 lingurita otet
  • Umplutura:
  • 2 linguri ketchup dulce
  • 200 g sunca Praga
  • 200 g cascaval
  • 3 felii de gogosari in otet
  • 4 carnati subtiri
  • In plus:
  • 1 galbenus
  • 1 lingura lapte
  • seminte de mac
Portii: 14
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu carnati si cascaval:

Se cerne o parte din faina intr-un castron. Se adauga oul, sarea, untul, apa si otetul. Se amesteca totul si se framanta, adaugand faina, pana cand se obtine un aluat nelipicios. Se formeaza o bila care se pune intr-o folie si se da la rece cat timp se pregateste umplutura.

Carnatii se cresteaza si se prajesc.

Cascavalul se rade.

Gogosarii se taie in fasii.

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Se scoate aluatul de la rece si se imparte in doua.

Pe masa infainata se intinde o foaie cu ajutorul sucitorului. Se unge cu o lingura de ketchup. Se aseaza sunca pe foaie, apoi se presara jumatate din cascaval si jumatate din fasiile de gogosar. Se aseaza doi carnati pe una dintre marginile lungi si se ruleaza aluatul, incepand cu partea in care sunt asezati carnatii. Capetele se indoaie si se preseaza bine peste rulada.

Se aseaza rulada intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.

Se procedeaza la fel si cu restul de ingrediente, obtinand o a doua rulada.

Se ung ruladele cu un galbenus amestecat cu lapte si se presara cu seminte de mac.

Se introduce tava la cuptor pana cand ruladele sunt rumenite frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu carnati si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de carne cu sunca si felii de branza Delaco