Coaste de porc impanate cu carnati

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 4 Apr 2015 | 2336 vizualizari

 

Leguma mea preferata......

 

INGREDIENTE

  • cca 770 g coasta de porc
  • 2 carnati de casa afumati de la Sergiana
  • amestec condimente carne de porc de la Kotanyi
  • usturoi
  • ulei de masline
  • sos de soia Inedit
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc impanate cu carnati:

Bucata de coasta am taiat-o pe lungime dar nu pana la capat cat sa pot sa pun cele doua bucati de carnati, care intamplator sau nu, au fost exact cat lungimea coastei.


Dupa ce am sectionat coasta de porc am condimentat-o pe toate partile,am asezat pe lungime bucatile de carnat si am pus si bucatica catei de usturoi.


Am legat strans bucata de coasta,apoi am stropit-o cu ulei de masline si sos de soia.Bucata de coasta am asezat-o in hartie de copt am aruncat cativa catei de usturoi necuratati,am impachetat bine coasta am asezat-o in vas de yena si am bagat-o la cuptor.


Dupa aproximativ 1 ora am turnat o cana de apa peste hartia de copt,am lasat inca 1/2 de ora,apoi am desfacut hartia si am lasat sa se rumeneasca inca 20-25 min. Am servit cu piure de cartofi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc impanate cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Sim0na 1

06.04.2015, 18:48

Cum sa refuz asa ceva?!

iri_iri 1

07.04.2015, 10:13

};- bun

mihaelar63 1

07.04.2015, 17:13

Deci acum ai ajuns sa imbini din nou carnatul intre doua costite

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert Tiramisu rapid, la pahar
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc la cuptor