Coaste de porc impanate cu carnati

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 4 Apr 2015 | 1532 vizualizari

 

Leguma mea preferata......

 

INGREDIENTE

  • cca 770 g coasta de porc
  • 2 carnati de casa afumati de la Sergiana
  • amestec condimente carne de porc de la Kotanyi
  • usturoi
  • ulei de masline
  • sos de soia Inedit
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc impanate cu carnati:

Bucata de coasta am taiat-o pe lungime dar nu pana la capat cat sa pot sa pun cele doua bucati de carnati, care intamplator sau nu, au fost exact cat lungimea coastei.

Dupa ce am sectionat coasta de porc am condimentat-o pe toate partile,am asezat pe lungime bucatile de carnat si am pus si bucatica catei de usturoi.

Am legat strans bucata de coasta,apoi am stropit-o cu ulei de masline si sos de soia.Bucata de coasta am asezat-o in hartie de copt am aruncat cativa catei de usturoi necuratati,am impachetat bine coasta am asezat-o in vas de yena si am bagat-o la cuptor.

Dupa aproximativ 1 ora am turnat o cana de apa peste hartia de copt,am lasat inca 1/2 de ora,apoi am desfacut hartia si am lasat sa se rumeneasca inca 20-25 min. Am servit cu piure de cartofi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc impanate cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Sim0na 1

06.04.2015, 18:48

Cum sa refuz asa ceva?!

iri_iri 1

07.04.2015, 10:13

};- bun

mihaelar63 1

07.04.2015, 17:13

Deci acum ai ajuns sa imbini din nou carnatul intre doua costite

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!