Cochilii cu ciocolata si menta

de Valclaudia in Dulciuri, 20 Dec 2014 | 795 vizualizari

 

fursecuri cu Rama mit Butter, ciocolata si aroma de menta. Reteta Inei, careia ii multumesc.... >:d

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 100 gr. zahar
  • 300 gr. faina alba
  • 200 gr. margarina Rama mit Butter
  • 100 gr. ciocolata amaruie
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita esenta de menta de la Dr.Oetker
  • zahar pudra pentru pudrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cochilii cu ciocolata si menta:

Margarina la temperetura camerei se mixeaza cu zaharul pana devine spumoasa.


Adaugam oul, esenta de menta,ciocolata topita, pudra de cacao, mixam in continuare.


La final incorporam si faina, vom obtine un amestec pastos din care vom forma cochilii de melc cu ajutorul unui posh in tava tapetata cu hartie de copt.


Dam tava la cuptor pentru 10 minute (165 grade).


Scoatem cochiliile din cuptor, le lasam la racit in tava, apoi le pudram cu zahar farin.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cochilii cu ciocolata si menta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

jolygina 1

20.12.2014, 22:21

Rocsi 1

20.12.2014, 23:44

Iau si eu cateva ca tare-s bune!

mirela0911 1

21.12.2014, 09:33

Vreau cateva pt

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede