Cocktail cu inghetata de sampanie

de gospodariu in Dulciuri, 26 Iun 2016 | 730 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 125 g zahar;
  • 125 ml apa;
  • 250 ml sampanie;
  • 2 lingurite zeama de lamaie;
  • 2 albusuri batute spuma;
  • 100 ml lichior(Cherry,Amaretto);
  • fructe de sezon(mure,zmeura);
  • lingurite de gheata;
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocktail cu inghetata de sampanie:

Intr-o cratita zaharul se dizolva in apa la foc mic si se lasa sa fiarba pana devine sirop,dupa care se da deoparte si se lasa la racit.


Cand s-a racit se adauga zeama de lamaie,sampania si albusurile batute spuma.Se amesteca bine,apoi compozitia se pune intr-o caserola si se introduce la congelator pentru 6-7 ore.


Cand inghetata de sampanie este gata se ia o cupa se garniseste cu zahar,dupa care se aseaza mai intai fructe,se toarna lichiorul,iar la final cupe de inghetata.


Se decoreaza dupa preferita cu fructe si sos de ciocolata si se serveste cu lingurite de gheata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cocktail cu inghetata de sampanie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

mirela0911 1

28.06.2016, 08:45

Ce bună e!

Rahela Velicu 1

28.06.2016, 20:42

MotanLaOale 1

30.06.2016, 11:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de fasole boabe cu afumătură

de RODIMUR 5

ieri la 22:24

Salata completa

ieri la 20:00

Salată cu quinoa, avocado si grapefruit

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Ciambelline al vino ( Covrigei cu vin )