Cocktail cu piersici, inghetata si ceai de fructe

de Oana in Cocktail, 23 Iun 2010 | 3984 vizualizari

 

Un cocktail aromat de vara, delicios si plin de vitamine!

 

INGREDIENTE

  • 2 pliculete de ceai de fructe
  • 1 piersica
  • 1 lamaie
  • 1 lingura de miere
  • 1 inghetata cu vanilie
  • 3 cuburi de gheata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocktail cu piersici, inghetata si ceai de fructe:

Peste plicurile de ceai se toarna o cana cu apa fierbinte si se acopera 3 minute. Apoi se scot plicurile, se pune gheata si jumatate din miere si se amesteca bine.


Piersica se curata de coaja, se taie felii si se mixeaza impreuna cu zeama si pulpa de lamaie. Se adauga restul de miere si inghetata de vanilie. La final se toarna ceaiul si se amesteca bine la blender pana devine suuuper cremoooos :)


Se toarna in doua pahare inalte si se serveste rece!


Racorire placuta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cocktail cu piersici, inghetata si ceai de fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

housy 1

04.07.2010, 18:13

asta nu ca produsul n-ar fi bun...departe de mine gandul asta

Oana 1

04.07.2010, 19:22

Hi,hi, multumesc!

mena29 1

05.07.2010, 16:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Cocktail Blue Lagoon (Laguna albastră)