Cod alb cu broccoli

de mihaelar63 in Peste, 22 Mar 2021 | 271 vizualizari

 

 Un alt preparat de dieta fara prajeala. Daca ai putina imaginatie se poate manca foarte bine.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr file de cod alb
  • 300 gr broccoli-congelat
  • piper cu lamaie
  • usturoi granulat
  • seminte de chimen negru
  • crema de otet balsamic
  • sare
  • lamaie -optional
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod alb cu broccoli:


  1. Bucatile de cod alb se condimenteaza cu piper cu lamaie , pudra de usturoi si sare .

  2. Lasati pestele sa se patrunda de gustul condimentelor .

  3. Brocolli se scufunda in apa clocotita cu sare cam 3-4 minute .

  4. Pestele se pune intr-o tigaie incalzita si se toarna deasupra 100 ml apa calda .

  5. Intoarceti dupa doua minute bucatile de cod pe partea ceialalta .

  6. Pestele este gata cand s-a albit si lichidul s-a evaporat .

  7. Serviti codul cald impreuna cu buchetele de brocolli .

  8. Pentru un gust acrisor se pune deasupra pestelui , putin otet balsamic redus .

  9. Tot pentru un plus de gust am presarat deasupra seminte de chimen negru

  10. Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Daca aveti posibilitate folositi broccoli crud.

2

Puteti folosi daca doriti si lamaiia pentru gust acrisor. Eu nu o am in planul de dieta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cod alb cu broccoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

22.03.2021, 21:38

Ancutsa 1

23.03.2021, 09:56

Delicios!

dantes 1

23.03.2021, 10:00

Bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

10004 puncte

oanapl

7402 puncte

mihaelar63

6978 puncte

Rocsi

3878 puncte

Panacris

3449 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec cu branza de vaci si merisoare
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Scrumbie cu amestec chinezesc