Cod cu cartofi la cuptor (Bachalau Avo Maria)

de cristeena20 in Peste, 11 Dec 2012 | 2121 vizualizari

 

Inca o reteta cu minunatul peste cod.

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati de cod (desarat )
  • 1 kg de cartofi
  • ulei d emasline, sare, piper, piri-piri
  • 2 oua
  • faina
  • 3 cepe mai mari
  • 2 rosii
  • foi de dafin
  • vin alb
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod cu cartofi la cuptor (Bachalau Avo Maria):

Codul desarat de face pane.(dam prin faina si ou si prajim bine)


Cartofii se curata si se taie rondele potrivit de groase - se prajesc in ulei incins-se scot si se sareaza, pipereaza


Intre timp facem un sos de ceapa: taiem julien ceapa, rosiile la fel. Intr-o cratita punem ceapa la calit cu ulei de masline, la foc mediu, sa se inmoaie bine ceapa (sa nu se arda, doar sa devina moale si dulce) Adaugam apoi rosiile.Lasam pe foc pana se inmoaie si ele, aduagam ulei daca e nevoie. Sosul trebuie sa fie cu mai mutl lichid si potrivit de uns. Adaugam dafinul si 2 pahare de vin alb. Mai lasam putin sosul (dupa preferinta puteti adauga putina pasta de rosii) .


Intr-un vas punem un strat de cartofi prajiti rondele-peste punem pestele aranjat- apoi acoperim cu un alt strat de cartofi . Deasupra turnam sosul (sa fie cu mai mult lichid)


Dam la cuptor cca 40 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cod cu cartofi la cuptor (Bachalau Avo Maria)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Zamfira 1

11.12.2012, 21:45

Sim0na 1

11.12.2012, 22:14

tare bun trebuie sa fie..

jolygina 1

12.12.2012, 12:58

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bacalhau á Braga (Cod la cuptor)