Colac cu ciocolata

de Lau in Dulciuri, 28 Oct 2012 | 1550 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 1/2 praf de copt
  • 150 g zahar
  • 1 praf de sare
  • 1 lingura otet
  • 50 g unt
  • 100 g kefir
  • esenta de portocale
  • 2 galbenusuri
  • 100 g ciocolata amaruie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Colac cu ciocolata:

Faina o amestecam cu sarea,facem o gaura in mijloc,adaugam praful de copt dizolvat in otet,adaugam galbenusurile amestecate cu zaharul,esenta de portocale si incepem sa framantam adaugand treptat kefirul.


Framantam o coca pe care o invelim in folie alimentara si dam la frigider 30 min


Ciocolata o dam prin razatoare.


Untul moale il amestecam cu 1 lingura faina.


Intindem coca intr-o foaie si o ungem cu untul,deasupra adaugam ciocolata si rulam,


Unim capetele formand un colac,cu un cutit trecut prin faina taiem felii de cca 2-3 cm,(dar nu de tot)feliile le invartim(va iesi ca o floare).


Ungem cu 1 ou batut cu o lingura de ulei si dam la cuptorul incalzit la foc mediu pana se rumenste frumos

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Colac cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Lau 1

30.10.2012, 14:03

corina241 1

02.11.2012, 22:33

Lau 1

03.11.2012, 08:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Eclere cu ciocolata si cafea