Coltunasi cu branza

de laura_n in Prajituri, 8 Dec 2012 | 34637 vizualizari

 

Pentru pofticiosi si nu numai!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 2 oua
  • 1 praf sare
  • 1 lingura ulei
  • 200 gr branza vaci
  • 2 oua
  • 3-4 linguri zahar brut
  • coaja de clementine
  • 1 furculita :)))
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coltunasi cu branza:

Intr-un castron, am cernut faina, am adaugat un praf de sare, ouale batute si o lingura ulei.


Am inceput sa framant un aluat, apoi am intins o foaie din acest aluat si am taiat triunghiuri.


Branza de vaci am amestecat-o cu zahar, ouale si apoi am adaugat coaja de clementine.


Am umplut fiecare triunghi cu o lingurita de branza si am sigilat coltunasul cu ajutorul unei furculite.


Am fiert in apa coltunasii cam 15 min pe fiecare tura.


Au iesit buni si aromati!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (46)

xana 1

23.11.2013, 19:33

Vai ce dor mi s-a facut de coltunasi! Ce buni trebuie sa fie ai tai, trebuie sa-i incerc!

lastbrava 1

22.01.2014, 20:40

vai de cand nu am mai mancat

tanyapatap 1

18.02.2015, 23:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Coltunasi cu branza