Coltunasi cu branza sarata si cartofi

de adnia in Paste, 2 Ian 2013 | 4497 vizualizari

 

Sunt foarte, foarte mandra de setul meu de forme pt. coltunasi pe care-l folosesc ori de cate ori gasesc ocazia. Ei bine, acesti coltunasi au devenit rapid preferatii mei, si daca-i incercati, veti afla si voi de ce:)

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • -1 ou
  • -sare
  • -faina cat cuprinde (pt aluat)
  • -2 cartofi
  • -1 ceapa medie
  • -1 lingura ulei
  • -200 gr. telemea rasa
  • -unt, dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coltunasi cu branza sarata si cartofi:

Din ou, faina si sare am format aluatul, pe care l-am intins la masina de taietei, apoi am ales forma mijlocie din setul de coltunasi si am taiat discuri, pe care le-am umplut cu o lingura din urmatoarea compozitie, pregatita in prealabil si racita: cartofi fierti si pasati, amestecati cu ceapa calita si telemeaua rasa. Dupa ce am sigilat bine coltunasii, i-am fiert in apa cu sare si putin ulei (ca sa nu se lipeasca intre ei) si i-am servit fierbinti, stropiti din belsug cu unt topit.


Au fost fenomenali!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu branza sarata si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

adnia 1

02.01.2013, 20:22

si mie! m-am indragostit de coltunasi!

adry88 1

03.01.2013, 11:10

delicioase

Lau 1

03.01.2013, 14:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Coltunasi sau vareniki cu brinza de vaci