Coltunasi din aluat de cartofi umpluti cu branza

de mihasara in Aperitive / Garnituri, 31 Oct 2012 | 4888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 4 cartofi fierti in coaja
  • 1 ou
  • sare
  • faina cat cuprinde.
  • Umplutura:
  • 300g branza de care aveti
  • 1ou
  • 1 lingurita marar verde tocat
  • 1 fir de ceapa verde
  • piper
  • Decor:
  • smantana
  • patrunjel verde.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coltunasi din aluat de cartofi umpluti cu branza:

Fierbem cartofii cu tot cu coaja.


Ii scoatem din apa in care au fiert si ii lasam sa se raceasca.


Ii curatam si ii pasam ca pentru piure.


Adaugam sare, oul si faina putin cate putin.


Framantam adaugand faina pana obtinem un aluat elastic si care nu se lipeste de mana.


Intindem o foaie de aproximativ 3 mm taiem cu un pahar sau cu o forma.


Punem in centru compozitia de branza pe care o obtinem amestecand toate ingredientele si pliem.


Daca avem o forma speciala este foarte simplu se sigileaza foarte repede.


Daca nu dispunem de forma dupa ce ii pliem in apasam cu o furculita pe margini pana se lipesc.


Intre timp punem intr-o oala 3-4 litri de apa cu sare.


Cand clocoteste apa adaugam coltunasii in apa clocotita.


Ei se vor ridica la suprafata apei si ii mai lasam 3 minute sa fiarba.


Ii scoatem cu un spumar si ii lasam sa se scurga bine intr-o sita.


Ii servim cu smantana.


Eu am pus o lingurita de unt intr-o tigaie sa se topeasca dupa care am rasturnat coltunasii.


AM miscat putin tigaia sa se amestece coltunasii cu untul.


Ii asezam pe farfurie, turnam smantana deasupra si ornam cu frunze de partunjel proaspat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi din aluat de cartofi umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

02.02.2013, 10:54

La multi ani!

Lau 1

02.02.2013, 19:10

la multi ani

mihasara 1

06.02.2013, 08:35

Va multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Kinder Bueno
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Coltunasi cu feta in sos de smantana si usturoi