Cartofi copti cu crema de branza si somon

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2012 | 1467 vizualizari

 

Un aperitiv delicios, o idee excelenta pentru o masa festiva! Cu siguranta musafirii vor aprecia acesti cartofi copti cu crema fina de branza si somon afumat, fiindca nu sunt doar deliciosi ci si foarte aspectuosi!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi (medii),
  • 300 g branza dulce sau crema de branza,
  • 150 g somon afumat,
  • 100 g masline,
  • sare,
  • piper alb,
  • marar,
  • lamaie,
  • 2 lingurite ulei de masline.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu crema de branza si somon:

Cartofii bine spalati i-am pus in folie de aluminiu timp de aprox 1 ora in cuptor.


Intre timp am amestecat branza cu putina zeama de lamaie, sare si piper alb. Se poate adauga in amestec si putin somon taiat marunt. Eu am preferat sa il pun doar deasupra.


Am scos cartofii din cuptor, i-am taiat pe jumatate si am scobit putin miezul. I-am uns cu putin ulei de masline.


In locul gol ramas am pus crema de branza.


Am decorat cu fasii de somon afumat, masline, felii mici de lamaie si marar.


I-am servit cu maree pofta :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu crema de branza si somon" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Dana_Retetegg 1

17.11.2012, 00:26

mihaelar63 1

19.11.2012, 00:35

te cred si eu la fel i-as servi , tot cu mare pofta

Dana_Retetegg 1

19.11.2012, 01:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti