Compot de caise

de Bunica in Sirop / Compot, 3 Iul 2017 | 472 vizualizari

 

Câteva caise zăceau prin frigider, rămase de la înghețată și m-am gândit că ar le-ar sta  bine într-un compot. Zis și făcut..............la treabă. Un desert delicios!

 

INGREDIENTE

  • 10 caise
  • 2 linguri zahăr
  • 700 ml apă.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de caise:

Într-o cartiță de 1 l pune apa la fiert.


Adaugă zahărul cănd apa clocotește.


Lasă la fiert până la topirea zahărului.


Spală caisele, rupe-le în jumătăți, aruncă sâmburii.


Pune caisele în siropul de pe foc.


Lasă la fiert 10 minute.


Stinge focul și lasă compotul la răcit înainte de servire.

 

TIPS-URI

1

Opțional poti pune vanilie,eu prefer să simt aroma de caisă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

dantes 1

03.07.2017, 16:15

Bun!

Rocsi 1

03.07.2017, 20:25

Cat de bun si aromat, servit asa la temparatura camerei! Mmmm!

Bunica 1

03.07.2017, 20:37

Mai bine nu mai făceam,că l-am mâncat)))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare in stil asiatic

de xana 5

ieri la 23:29

Tort de biscuiti si ciocolata

de RuxyRux 9

ieri la 21:53

Briose aperitiv cu sunca si ardei

ieri la 21:20

RETETA RECOMANDATA
Compot de zarzare