Compot de caise

de Rocsi in Sirop / Compot, 16 Iul 2010 | 4143 vizualizari

COMENTARII (8)

ela 1

16.07.2010, 23:08

Teo 1

16.07.2010, 23:27

de ce nu se vede zeama galbena?au fost doar parguite caisele ?

Corinuta 1

16.07.2010, 23:48

Hmmmm, aromele copilariei!

Rocsi 1

17.07.2010, 10:59

multumesc fetelor..cum adica parguite?le-am spalat si le-am sterilizat km o ora ...abia sunt facute de asta...peste cateva zile isi schimba culoarea ...

Rocsi 1

17.07.2010, 11:00

la fel si compotul de piersici am facut anul trecut..si atunci cand abia le facusem tot asa aveau culoare si dupa cateva zile aveau o culoare minunata...

Bucataras Medi 1

17.07.2010, 16:18

la i9arna vin si eu la tine sa-mi dai un borcan........................

nadina73 1

17.07.2010, 17:04

harnicuta ca o furnicuta pt iarnasi 5 furcu

Rocsi 1

17.07.2010, 18:31

nu tre sa furi medi doar ceri si iti dau eu...ei fac si eu asa cate putin nadina

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Compot de dovlecei